O nama

Elder women and a nurse

Ovo je prvi vid ovakve ustanove na regiji. Naša ustanova predstavlja idealno mjesto za boravak starijih i nemoćnih lica.

Company ceo image

Danijela Zemunović-Petrović

Direktor

Zlatni Lug

Nalazi se u neposrednoj blizini putnog pravca Derventa – Banja Luka. Ovo je prvi vid ovakve ustanove na regiji. Naša ustanova predstavlja idealno mjesto za boravak starijih i nemoćnih lica, te svih ostalih kojima je potrebna pomoć i njega treceg lica.

Visokokvalitetni uslovi boravka, uređeni prostori po najvišim standardima, omogućavaju svim nasim korisnicima bezbjedno stanovanje i kvalitetnu njegu. Hotelske usluge na bazi punog pansiona pružaju nesvakidašnju priliku oporavka i unapređenja fizičkog i psihičkog zdravlja korisnika. Dom je prilagođen najhumanijim uslovima života, pruža njegu, sigurnost i toplinu Vašeg sopstvenog doma, u šta će Vas brzo uvjeriti ljubazno i prijatno visoko kvalifikovano osoblje.

Home for elders image
Home for elders image
Home for elders image
Home for elders image

Nije lako biti star, nemoćan i na to sve sam! Roditelji i drage osobe su Vam ostarile, onemoćile i vrlo često im je potrebna pomoć u kući, a Vi ne stižete da im pružite ili uopšte ne živite blizu njih! Znate i sami da je spisak obaveza dug: pranje veša i sudova…..odlazak u nabavku po namjernice, plaćanje račun, priprema obroka, redovno davanje propisanih lijekova, pomoć pri kretanju.

Naš tim

Naš tim čine profesionalna lica sa dugogodišnjim iskustvom, osposobljena i školovana u najpoznatijim svjetskim centrima za njegu starijih osoba. Stotine zadovoljnih korisnika predstavljaju našu najveću garanciju.

Our team member image

Danijela Zemunović-Petrović

Direktor
Our team member image

Goran Petrović

Predsjednik upravnog odbora
Our team member image

Jelena Zubić

Član upravnog odbora
Our team member image

Saša Petrić

Glavni med. tehničar

Iskustva naših korisnika

Testimonial person image

Čim sam vidjela ovo zelenilo osjećala sam se predivno, znala sam da je to to. Dijete moje, lijepo mi je ovdje, zaista. Voljela bih jedino da nas ima još više, pa da svi zajedno uživamo dok živimo naše dane u Zlatnom Lugu.

Slobodanka Vukajlović
Testimonial person image

Mislila sam da nikad neću ostariti, ali sad mi je drago što zrelije dane provodim u svom domu, Zlatni Lug. Hrana je zaista raznovrsna, ukusna i bogata proteinima. Kad me uhvati nostalgija za mojom djecom, naši prijatelji iz Zlatnog Luga mi nazovu djecu na onaj video poziv i želja me mine.

Bosiljka Vrhovac
Testimonial person image

Zlatni Lug je sve ono što mi treba: hrana je fantastična, usluga odlična. Paze me kao da sam im rođena majka. Okupaju me, izvedu me u šetnju i prave mi društvo kad mi je najpotrebnije.

Rozika Raiter

Imate pitanja?

U našoj ustanovi vizita je moguća u bilo kom trenutku, jer to je i garant porodici korisnika da je usluga na najvišem nivou u svakom trenutku. Možete nas pozvati i dobiti sve informacije koje vas zanimaju.

+387 53 351 333

LUG 1, 7440 DERVENTA