Mi SMO
TU ZA VAS !

O nama

Dobrodošli u naš Dom – Zlatni Lug
Dom za starija lica „Zlatni Lug“ osnovan je 2014. godine, i predstavlja najbolji vid institucionalnog smještaja starijih osoba te osoba kojima je potrebna pomoć trecih lica koji pruža adekvatan medicinski nadzor, zaštitu i bezbjednost. Nalazi se u neposrednoj blizini putnog pravca Derventa – Banja Luka. Ovo je prvi vid ovakve ustanove na regiji . Naša ustanova predstavlja idealno mjesto za boravak starijih i nemoćnih lica , te svih ostalih kojima je potrebna pomoć i njega treceg lica.

Visokokvalitetni uslovi boravka, uređeni prostori po najvišim standardima, omogućavaju svim nasim korisnicima bezbjedno stanovanje i kvalitetnu njegu. Hotelske usluge na bazi punog pansiona pružaju nesvakidašnju priliku oporavka i unapređenja fizičkog i psihičkog zdravlja korisnika. Dom je prilagođen najhumanijim uslovima života, pruža njegu, sigurnost i toplinu Vašeg sopstvenog doma, u šta će Vas brzo uvjeriti ljubazno i prijatno visoko kvalifikovano osoblje.

Hotelske usluge na bazi punog pansiona pružaju nesvakidašnju priliku oporavka i unapređenja fizičkog i psihičkog zdravlja korisnika. Dom je prilagođen najhumanijim uslovima života, pruža njegu, sigurnost i toplinu Vašeg sopstvenog doma, u šta će Vas brzo uvjeriti ljubazno i prijatno visoko kvalifikovano osoblje.

VRHUNSKO OSOBLJE
VRHUNSKA USLUGA

NAŠA VIZIJA

PATRONAŽNI TIM

Nije lako biti star, nemoćan i na to sve sam! Roditelji i drage osobe su Vam ostarile, onemoćile i vrlo često im je potrebna pomoć u kući, a Vi ne stižete da im pružite ili uopšte ne živite blizu njih!
Znate i sami da je spisak obaveza dug: pranje veša i sudova…..odlazak u nabavku po namjernice, plaćanje račun, priprema obroka, redovno davanje propisanih lijekova, pomoć pri kretanju…

Treba Vam “ tim za pomoć u kući“ ,predstvaljamo Vam uskoro novu stranu naše ustanove „Zlatni Lug“ Derventa za pomoć starim i nemoćnim osobama “PATRONAŽNA GERONTOLOŠKA SLUŽBA MOBILNOG TIMA“ ZLATNI LUG, sa svim kontaktima, podacima ,kompletnim fotografijama i opisom usluga.